Din selvhelbredende kraft

Ingen kan heale og bringe dig selv i balance som du.

Det lyder som lidt af en påstand og mange tænker nok – jo tak, jeg vil gerne være rask – hvorfor er jeg det så ikke?

Vi er simpelthen ikke blevet uddannet til det af mange gode årsager,  men den nye bølge af energimedicin og videnskabelig forskning inden for sammenhængen mellem krop og sind er langsomt men sikkert ved at vise sit værd hvor gammel ‘mystik’, meditation og mirakluløs helbredelse bliver tilgængeligt for mange. Og accepteret som den nye norm.

Jeg er lige nu ved at læse bogen ‘Placebo effekten’ af Joe Dispenza (netop udkommet på dansk) som beskriver forfatterens mangeårige forskingsresultater og resultater med bl.a. spontan helbredelse, som beviser at hvis du ændrer dit sind (dine tanker og overbevisninger) vil du ændre din krop (og sygdomme) og din virkelighed.

Jeg fik lyst til at dele et uddrag herfra:

“Jeg overværede, hvordan hun forgæves forsøgte at bruge sin hjerne til at ændre sin hjerne .. hun brugte også sit ego til at ændre sit ego, hvilket heller ikke duede… Hun opholdte sig stadig i sit bevidste sind, hvorfra hun prøvede at ændre sit underbevidste sind, og derfor havde hun ikke adgang til sit styresystem, hvor de virkelige forandringer kan ske.

Hun var nødt til at give slip og hæve sig op over kroppen for at kunne ændre kroppen, hæve sig op over egoet for at kunne ændre egoet, hæve sig op over programmet for at kunne ændre programmet og hæve sig op over det bevidste sind for at ændre det ubevidste sind. Hun var nødt til at blive det ukendte for at kunne skabe det ukendte… Hun var nødt til at nå hunsides rum og tid for at ændre rum og tid…. Hun var nødt til at ikke at være i vejen for sig selv, så noget større kunne tage over.

Så jeg begyndte at lade kursisterne tilbringe mere tid i deres meditationer på at blive ikke nogen, ingen krop, og ingen ting og ikke være noget sted på noget tidspunkt, indtil de var fortrolige med det uendelige mulighedsfelt. Når de først var fuldt til stede i denne potente tilstand hinsides tid og rum – stedet, hvorfra alle materielle ting kommer – kunne de begynde at skabe. Først da begyndte de virkelige forandringer at indtræffe.” (s. 281-282)

Hvis man kan bringe sig selv i denne tilstand, som også er beskrevet i de gamle yogasutras, buddhistiske og esoteriske tekster blandt andet kan man finde nøglen til selvhelbredelse og forandring.

Det kan man lære.

Jeg oplever det som det sted, som mange af mine klienter på healingsbriksen kommer hen. En tilstand af væren. Et sted mellem den vågne bevidste tilstand og søvn.

Jeg oplever det også ofte gennem meditation. Min egen meditation og i den feedback jeg får fra mine meditationsaftener samt de mennesker jeg kender, som har mediteret længe og ofte.

Her hvor kroppen healer. Og hele systemet samler sig og bliver ét.

I energikroppen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.