Kom med på en 7 ugers indre rejse.

Vi udforsker sammen energibevidsthed, intuition, healing med chakrasystemet som rammen for det hele, og gør det konkret og brugbar i dit liv og hverdag. 

På disse 7 mødegange (hver anden uge) vil vi sammen undersøge aspekter af, at være menneske i en krop med et energisystem, en sund intuition og i alle de andre ressourcer vi har til rådighed.

Vi vil tage udgangspunkt i vores chakrasystem, til at undersøge hvordan det kan bidrage til vores forståelse af det liv vi lever.

Herfra vil vi bevæge os ud i energisystemet og kigge på hvordan det hele arbejder sammen og er afhængige af hinanden for at vi kan føle os som ‘hele mennesker’ med en krop, et sind og en sjæl. Aspekter, som skal arbejde sammen på den bedst mulige måde for at opnå optimal balance i vores liv.

Undervisningen er for dig der er helt “ny” i chakra- og energiarbejde, men også til til dig der allerede har en grundlæggende forståelse for chakrasystemet.

Vi vil snakke om chakrasystemet i den gængse forståelse, men også kigge på chakrasystemet i sin helhed og inddrage både ny forskning omkring sammenhængen mellem krop og sind. Vi undersøger grænselandet mellem spiritualitet og videnskab – og der, hvor de komplimenterer hinanden. Her inddrages kroppen, som den vigtigste allierede i vores arbejde med bevidsthed og energi.

Undervisningen er konkret, håndgribelig og erfaringsbaseret.

Det er vigtigt, at kunne omsætte nogen gange uhåndgribelige begreber (i en mental forståelsesramme) gennem egen erfaring og undersøgelse af hvad energi er og kan bruges til.

For netop at kunne integrere det i en hverdag med job, familie og egen livsfilosofi.

Vi vil bl.a. komme ind på:

 • Hvad står de forskellige chakraer for og hvordan kan jeg bruge det i mit eget liv?
 • Hvordan kan jeg styre mit liv mere i retning af det jeg gerne vil, fremfor at være offer for livets tilfældigheder?
 • Hvad vil det sige at blive mere autentisk?
 • Hvordan kan jeg skabe de bedste betingelser for at heale mit eget liv, min krop og mine relationer?
 • Hvad vil det sige at hæve sin bevidsthed og frekvens?
 • Hvordan kan jeg blive bedre til at navigere i mine følelser og tanker?

Udbyttet af dette kursus opstår gennem din egen undersøgelse med det som bliver præsenteret, og hvor meget du selv vælger at arbejde med øvelserne. Du får ikke nødvendigvis et komplet kompendium til din intellekt at gå ud i verden med – men en dybere oplevelse af dig selv og en større forståelse for hvem du er.

Vi skal kunne omsætte den viden der er til rådighed gennem erfaring og fysiske sansninger gennem kroppen.

På disse 7 uger vil du:

 • Få en forståelse for de 7 primære chakraer
 • Udforske energisystemet
 • Få øje på dine ressourcer og hvordan du kan udnytte dem.
 • Blive mere fortrolig med at lytte til din intuition.
 • Og hvad der ellers må komme på banen afhængig af den gruppe vi bliver.

Du vil komme til at arbejde med:

 • Meditation og indre øvelser
 • Healing - selvhealing og i par
 • Blid bevægelse/yoga (alle kroppe kan være med)
 • At få skabt større kontakt til hele dit energisystem
 • At skabe mere bevidsthed omkring dig selv, dit liv og dine relationer

Du får:

 • Arbejdsmateriale og ark med undervisningsnoter
 • Lydfiler med guidet meditationer
 • "Hjemmearbejde" mellem mødegangene (til yderligere inspiration - ikke pligt)
 • Lukket facebookgruppe, hvor alt materiale deles og I har mulighed for sparring.
 • Bonusmateriale undervejs i form af nyttige links, information, uddybning af materialet m.m.
 • 20% rabat på yogaforløb
 • Mulighed for individuel session til rabatpris

DET ER VIGTIGT at du føler dig tryg!

Du er derfor ikke forpligtet til at dele mere i gruppen, end du har lyst til.

Det, der bliver delt med gruppen holdes fortroligt. Jeg vil gennem hele forløbet stå til rådighed, hvor du kan skrive til mig hvis du mellem mødegangene får brug for at vende nogle ting i kølvandet af undervisningen. Måske er der noget du bare ikke har lyst til at dele i åben forum.

Gruppen inviteres til at skabe en tryg ramme for alle.

Hvor kommer min erfaring fra?

Dette forløb er primært baseret på den undervisning jeg har modtaget i meditation, selvudvikling, energibevidsthed/chakraforståelse, healing og tantra gennem de sidste 30 år af Anne Sophie Jørgensen.

Mit arbejde med sammenhængen mellem krop og energibevidsthed er formet og inspireret af mine primære yogalærere Godfri og Ateeka.

Zeleste Fisher fra Unikum Academy er min mentor i clairvoyance, healing og energiarbejde.

Den vejledning og undervisning jeg har modtaget i tidens løb sammen med min egen praksis/studier er blevet til et sammenkog, som jeg på dette forløb vil præsentere til inspiration til din egen proces.

Og jeg ved, at denne guldgrube af simple øvelser og teoretisk viden samt synergieffekten i gruppearbejdet kan hjælpe mange i sin personlige proces.

Jeg har afholdt forløb i efteråret 2019 og 2020.
Hvis du vil holdes opdateres og få besked når tilmelding åbner igen, kan du sende mig en besked på mail@birgittesondergaard.dk
Så kommer du på min liste og får besked før alle andre.
Pris incl. materiale: 2400 kr.

Du får samtidig 20% rabat på hvilket som helst yogaforløb i samme periode.
Du modtager en faktura, når jeg har modtaget din tilmelding via bookingsystemet (skriv i notat feltet hvis du tilmelder dig 2 forløb)

Du kan betale det fulde beløb eller opdele din betaling i 2 rater. Skriv hvis du ønsker dette.

Max. 10 deltagere

Hvad er chakra?

Jeg har skrevet et lille blogindlæg om chakrasystemet, hvis du vil have et hurtigt overblik: LÆS DET HER

Hvad siger tidligere kursister?

Det har været et dejligt chakraforløb og langt mere givende for mig end jeg havde forestillet mig eller turdet håbe på.

Jeg synes, du har været en fantastisk, stærk og inspirerende underviser, og jeg kan godt lide, at du har rod i både det spirituelle og videnskabelige – og også med en lidt kritisk/forbeholden tilgang til elementer i det.

Jeg har fået nogle ret konkrete værktøjer til at arbejde med mig selv og mine energier. Og en masse inspiration til, hvordan jeg også kan være i livet. Jeg kommer sikkert væk fra det, men så har jeg det hele liggende til at trække frem, når der er behov for det.

Det har været fantastisk at dele forløbet med holdet af fantastiske og inspirerende kvinder.
 

Dette forløb har givet mig en ny måde at se på mig selv. Det har givet mig en ny forståelse af hvorfor jeg er, som jeg er, og hvor meget chakrasystemet, fra top til bund, er afhængig af hinanden. 

Jeg har været utrolig glad for dig som underviser. Du har virkelig formået at skabe et rum hvor jeg har følt mig velkommen og set. 

Jeg vil klart anbefale forløbet, fordi man få kroppen med, og derved får skabt sine egen erfaringer med energi og chakraernes energier. Og jeg har fået en forståelse med at sætte chakrene i relation til dagligdagen og kroppens balance/ubalancer!

Du er dygtig og dejlig, det var en fornøjelse, at være med på holdet!

Forløbet henvender sig til alle der tør arbejde med sig selv. Man skal være meget lukket af natur for ikke at få belyst sårbare sider af sig selv igennem forløbet. Tag imod det der kommer.

Dine indlæg om chakraer har givet mig indsigt i mig selv. Meditationerne har været værktøjerne for mig!  

Jeg tror jeg er modtagelig og åben og har kunnet følge dig ind i skovene og grotterne … og fundet min skytsengel .. igen.  Og det handler om den måde du stiller rolig har fået os med…

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere