YOGA, MEDITATION & ÅNDEDRÆTTETS KRAFT

I marts kan vi atter bevæge os ud af vinterens mørke af og ‘springe ud’ igen – måske med fornyet kraft, energi og inspiration til det, vi ønsker at manifestere. Vi rammer skiftet til sommertid og får mulighed for at nyde den skønne solopgang ved havet hvis vejret tillader.

På Als er vi er tæt på naturen hvor vi kan lade os inspirere og nære. Vi vil bruge YogaSOMATICS, meditation og åndedræt til at hente energi og grounde. Stilheden til at lade det essentielle gødes og spire.

Bare være og give tid til dig selv.

Du vil også blive klogere på chakra- og energisystemet, og hvordan energibevidsthed kan omsættes i praksis til at nære hverdagen – også efter retreatet.

Du vil gradvist blive introduceret i yogaSOMATICS, meditation og indre øvelser hvis du er ny til disse ting – og hvis du allerede kender til min undervisning, er der rig mulighed for at fordybe sig.

Alle øvelser og undervisning starter lige præcis der, hvor du er og hvad du kommer med. Du bestemmer selv hvor du vil hen og hvor langt du vil gå. Den indre rejse er altid ny.

YogaSOMATICS (og de andre øvelser vi laver) er ikke en form du skal lære, men en metode du kan tage med hjem og lade dig inspirere af.

“Elsk dig selv. Så vil alt andet falde på plads.” At give dig selv tid og plads til at lytte indad er en selvkærlig handling.
Et retreat er et godt bud på hvordan.

Undervisningen vil variere mellem:

 • ro, afspænding og restorativ yogaSOMATICS.
 • Fordybende flow på eget niveau efter yogaSOMATIC metoden.  
 • åndedrætsøvelser og afspænding
 • stilhed og tid til egen praksis
 • meditation og indre øvelser
 • workshop/snak

Du kan være med på retreat både med og uden tidligere erfaring med yoga og meditation.

Maden er grøn og vegetarisk, og specielle hensyn eller allergier kan imødekommes. Blot giv besked ved tilmelding.

Praktiske oplysninger:

 • Jeg står til rådighed for individuelle samtaler i forhold til spørgsmål, som må dukke op undervejs.
 • Af udstyr kommer vi til at bruge: yogamåtte (kan være almindelig, blød eller af uld), bolster (stor fast pude), meditationspude, lille pude til hovedet, varmt tæppe. Evt. din egen øjenpude.
  Du medbringer selv udstyr i det omfang du ejer og har mulighed for at tage med transportmæssigt. Så lad mig vide hvad du medbringer – resten kan du låne.
 • Indlogering på enkeltværelser. Som udgangspunkt får alle et enkeltværelse. Men kommer du med en ven, partner eller familiemedlem kan i blive indlogeret på dobbeltværelse hvis I ønsker – lad mig vide hvis det er tilfældet. (der er også et enkelt 3 mands værelse)
 • Alle måltider samt kaffe, te og frugt ad libitum.
 • Der er badekar på et af badeværelserne, som du er velkommen til at benytte.
 • Hvis du ønsker helt ro fra omverdenen anbefaler jeg at du kun tjekker din mobil højst én gang om dagen – måske mindre? Jeg vil på dette retreat invitere til digital detox – hvis ikke nu, hvornår så? 

FREDAG:

16.00-17.00 Ankomst, indlogering og egen tid. 
17.00-18.30 Velkomst, introduktion og fællesaktivitet (lidt øvelser, meditation… )
18.30-19.30
Aftensmad
20.00-21.00 Aftenfordybelse
Invitation til stilhed indtil efter morgenmad lørdag. 

LØRDAG:

Frugt/te/kaffe til rådighed.

Mellem kl. 7.30 og 8.00 åbner jeg rummet til at ankomme og sidde i meditation/selvpraksis i stilhed inden morgenpraksis

8.00 – 9.30 Morgenyoga 
9.30 Brunch 
12.00 – 13.00 Fordybelse
13.00 – 16-00 Frokost (tag selv) og tid med dig selv – brug gerne naturen til at grounde øvelserne og energien der bliver sat i bevægelse.
16.00 – 18.00 Eftermiddagssession med yoga, meditation, åndedræt
18.00 Aftensmad
20.00 – 21.00 Aftenfordybelse: Gongbad med Annelie og Pia invitation til stilhed indtil søndag efter morgensessionen. 

SØNDAG:

Frugt/te/kaffe til rådighed

Mellem kl. 7.30 og 8.00 åbner jeg rummet til at ankomme og sidde i meditation i stilhed inden morgenpraksis. 

8.00-10.30 Yoga & Meditation og opsamling/afrunding
10.00-11.00 Brunch 
11.00 -12.00 Fælles oprydning og afgang

Ændringer i programmet kan forekomme!  

Hvis vejret er til det, rykker vi noget af undervisningen udenfor.

Hvad siger tidligere deltagere?

1000 tak for det mest fantastiske retreat på Als. Din yogaform er vidunderlig og virkelig inspirerende, nød hvert sekund. En skøn nulstilling af en træt krop og en overtænkt hjerne. Ro til at finde hjem igen. At vi så boede i en fortryllende skovhave ned til strand og hav, omgivet af nyudsprungen bøgeskov var ekstra flødeskum.

Kære Birgitte. Lige en lille 😁hilsen med stort tak for en rigtig dejlig weekend. Det har været så dejligt og min krop er også meget glad. Tusind tak for denne gang.

Mange hilsner og kærlige tanker

Tak for en tiltrængt rolig afstressende retreat. Jeg fik mærket mig selv fuldt og helt, glæder mig til forårsretræten.

Kære Birgitte 🌸 ❤️

Tusind tak for alt 🙏🏻☀️

Jeg er så dejligt tanket op med positiv energi 🙏🏻 Min krop svæver stadig på en sky ☁

Jeg vil gerne sige dig tusind tak for en fantastisk weekend. Det var så nærende og godt for mig på flere måder, og jeg har egentlig bare lyst til at komme afsted igen.

Nygaarden på Als var aldeles vidunderlig og de skønneste omgivelser for weekenden. Jeg har nogle dejlige billeder på nethinden af haven, stranden, skoven, Nygaarden og nogle gange kan jeg næsten høre vindens hvisken og havets klukken. Maden var uovertruffen lækker og det var dejligt med den uformelle måde vi var omkring måltiderne.

Det var mit første møde med yogaSOMATIC, og det er jeg blevet helt vild med og ønsker at lære meget mere og gøre mere. Meditationen var også virkelig godt og har inspireret mig meget til mere praksis i hverdagen. 

Jeg synes du er en fantastisk kompetent autentisk underviser og inspirator!

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere