fbpx

Op til det nye år er det et ritual for mange at reflektere over det, der har været og det som skal komme. At gøre status og sætte en intention for året der kommer.

Måske er det også et tidspunkt hvor det føles tiltrængt med ro efter en travl og begivenhedsrig julemåned. At tillade sig selv at ånde ud og nulstille. Inden man igen løfter blikket for at se fremad – mod det nye år, nye opgaver og nye impulser.

På denne workshop hylder vi mellemrummets stilhed hvor alt nyt kan opstå og det gamle kan slippes.

Mellemrummet mellem jul og nytår, mellem udånding og indånding, mellem bevægelse og stilhed, mellem gammel og nyt. Her skal du blot undersøge værens natur gennem fordybelse. Gennem blid yogaflow, afspænding, åndedræt og meditation vil de 2 timer invitere dig ud af hovedet (og julens efterklang) og ned i kroppen.

Alle kan være med. Vi arbejder med simple stillinger, der alle inviterer til dyb afspænding og nydelse i kroppen.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i yogasomatics med elementer fra yin yoga og restorativ yoga. De primære teknikker og hovedfokus vi ligge på afspænding af nervesystemet, grounding og bevægelse ud fra kroppens instinktive intelligens mod større balance, healing og ro.

Det er en meget intim og inadvendt form for praksis, som måske kan virke fremmed. Her kan logik og mental forståelse ikke være med. Så det er også samtidig en dyb afspænding af dit sind.

All action begins in rest (Lao Tzu)

“Stor oplevelse for mig at have en meditativ yoga time”

Deltager på julefordybelse 2016

“Jeg kom fuldstændigt ud af mit hoved, julestress og alle bekymringer forsvandt. Tak for en dejlig oplevelse og rum til bare at få lov til at give slip og tillade mig selv at være tilstede i helt mit eget tempo”

Deltager på julefordybelse 2016

Dato: Lørdag d. 28 december kl. 15:00 – 17:30

Pris: 250 kr.
Betaling via mobilepay 22804 eller konto: reg: 6620 kontonr: 2645217

Medbring: Varm beklædning: trøje, sokker, uld-tæppe – hellere tage tøj af end at fryse – lokalet kan blive koldt, især om vinteren og når vi afspænder.

Kom gerne i god tid (10-15 min før for lige at finde en plads og gøre klar)