Sanselig bevægelse

Birgitte starter med at instruere 45 minutter yogaSOMATIC inspireret bevægelse og sanselige opmærksomhedsøvelser på kroppen og åndedrættet.

En rolig og blid metode til at få nervesystemet i ro og komme ud af hovedet og ned i kroppen. Du vil få en lille guidet tur gennem dine indre landskaber og samtidig få etableret en kommunikation med din krop, hvor du kan invitere den til at slippe spændinger – i krop, sind og nervesystem.

Det bliver en rejse ind mod nærvær gennem bevidst bevægelse og en åben sansning. Afspænding, restitution og genopbyggende ro.

Det er en metode hvor alle kan være med, og kræver ingen kendskab til yoga. Øvelserne foregår siddende og liggende på gulvet.

Sjælesang

Som afslutning laver Alina en halv times sjælesang, der dykker ind i et sansende og nærende rum, hvor kroppen kan “bade” i lydene. Det vil være en vekslen mellem lange toner, enkle melodier med og uden ord og lyde fra forskellige klanginstrumenter og perkussive instrumenter.

Under sangen ligger du på en yogamåtte og tager imod.

Lydbølger har en evne til at trænge ind i vores celler. Hvis du forestiller dig de små bølger som opstår i vand, når de udsættes for lyd, får du et billede af hvordan lyd påvirker cellerne. Det kan også give associationer til at blive holdt og sunget for, som et lille barn, som lulles til ro.

Yoga og lyd har altid gået hånd-i-hånd, da de understøtter hinanden i deres healende potentiale.

Lydhealing, gennem mantrasang ‘chanting’, er en fast del i mange traditionelle yogaformer. I dag møder vi det bl.a. også gennem brugen af klangskåle og gong-bad, som er blevet populært at kombinere med yoga.

På denne workshop låner vi konceptet og giver vores personlige bud på, hvordan mindful, sanselig bevægelse og lyd i kombination kan at skabe et rum, hvor healing finder sted.

Birgitte er yoga- og meditationslærer og Alina er bevægelsespædagog og sanger, og begge har mange års erfaring inden for deres felt og gennem årene fundet deres egen måde at formidle dette.

Skal du med?

Trænger du til at få mere ro på, geare ned og reducere dit stressniveau (uden at skulle træne eller have flere projekter på din krops vegne)?
Har du kroniske smerter?
Føler du dig overbelastet?
Sidder skuldrene altid oppe ved ørerne?
Trækker du ikke vejret ordentligt igennem?
Har du tankemylder eller søvnproblemer?
eller trænger du bare til et åndehul og tid til dig selv – en lille genopladning?

Uanset hvad, er denne workshop en god start på weekenden.

Praktisk

Dette er en enkeltstående event.

Du tilmelder dig via bookingsystemet.

Tilmelding senest kl. 14.00 samme dag. Senere end det, kan du sende en SMS på 20954660 og forhøre om plads.

Max 12 deltagere.

Detaljerne

Pris: 150 kr.

Dato:

Fredag d. 14. april kl. 16.30 – 17.45:

(flere datoer vil blive annonceret på senere tidspunkt)

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere