Stilhedens kraft – tantra, krop og yoga

Tantra er fundamentalt en indstilling til livet. En bevidst rejse mod at opdage og udfolde sit menneskelige potentiale ved at møde sig selv på nye måder og måske endda lære at elske, acceptere og sætte pris på lige præcis den person man er. Og derved at transformere sin oplevelse af sig selv og omverden.

At tillade sig selv at vokse, når det kræves – tillade sig selv at give slip på det kendte og tage imod det nye, når det møder op. Tantra er energibevidsthed og nærvær med livet.

Tantra er derfor også meget mere end sex. Men den seksuelle energi er en kraft og en ressource til at vække livskraften og kaste lys på alt det, der skal transformeres for at kraften kan strømme frit gennem hele kroppen. Det er kroppen der rummer vores energi og som bærer vores bevidsthed.

Yoga er meget mere en de fysiske øvelser (asanas). Det er en uddannelse for sindet i at træde mere til side og lære at samarbejde med vores instinktive, intuitive og følelsesmæssige intelligens.
Det er også en metode til at frigøre spændinger og ophobninger i krop og celler og tillade energien at strømme mere frit. At slippe fortiden.

Tantra og spiritualitet skal groundes i kroppen og den fysiske virkelighed vi lever i. Og det kræver også, at vi lytter indad – ind i stilheden af vores åndedræt, ind i kroppens kommunikationsformer.

Jeg vil ikke fortælle dig hvad tantra ER, men inspirere og invitere dig til at udforske og undersøge energien gennem din krop og dine sanser gennem en guidet tur på en indre rejse med yoga, meditation og åndedræt.

Workshoppen vil bestå dels af teori dels af fysiske og indre øvelser, der bygger bro mellem krop og bevidsthed. (Alle øvelser foregår fuld påklædt på din egen yogamåtte).

Vi vil undersøge:

Hvad kan tantra bidrage med i en moderne (travl) hverdag?
Hvordan seksuel energi kan føre til dyb indre stilhed
Den tantriske arbejdsmetode
Kroppen som et redskab til at træne og give plads til at metoderne kan groundes.

Gennem:

En introduktion til yogaSOMATICS og længere flow med fokus på energien i harachakra.
Meditation og indre øvelser

SØNDERBORG

Lørdag d. 15. august

Kl. 10.00 – 13.00
Pris: 350 kr.

HVOR:
Karmaloftet
Perlegade 51,1
6400 Sønderborg

GEDVED

Lørdag d. 3. oktober

Kl. 10.00 – 13.00
Pris: 350 kr.

HVOR:
YogaSTUDIET GEDVED
Egebjergvej 1
8751 Gedved