Yoga & Brunch

Start din weekend med welness for dine sanser

Vi starter dagen kl. 9.30 med 90 minutters yoga med Birgitte.

Her vil du i et roligt tempo blive guidet gennem forskellige yogaøvelser og blide stræk for at vække hele kroppen med en uhøjtidelig og afslappet tilgang i et tempo hvor alle kan være med.

Vi runder af med en guidet afspænding til at skabe ro og balance. Herefter får du lidt tid til at gøre dig klar til brunch.

Kl. 11.15 kan du sætte dig ned i Café & Restaurant Schmidt og nyde en lækker og helt i gennem hjemmelavet brunch samt te og kaffe.

Kristian, forpagter af Medborgerhusets café,vil med sit kreative twist gøre sit sædvanlige ypperste for at give dig en god oplevelse.

Spis et let morgenmåltid hjemmefra hvis du skal, og glæd dig til et sanseligt treat for både krop & sjæl.

Du behøver hverken medbringe yogaudstyr (der er alt til rådighed), penge eller telefon. Medbring skiftetøj hvis du gerne vil klæde om inden eller efter brunch.

Alle kan være med – også selvom du er helt ny til yoga – eller brunch!

Log af, sæt to-do på stand-by og lad os give dig en god start på weekenden.

Vi glæder os til at forkæle dig!

PRAKTISK:

Max 14 deltagere – så reserver din plads med det samme. Din tilmelding er først registreret ved betaling. Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sælge din plads videre – og hvis der er en venteliste kan vi hjælpe, hvis du bliver forhindret.

Ved tilmelding giv besked om evt. allergier, om du er vegetar eller om andre hensyn.

YOGA & BRUNCH

Find aktuelle datoer i kalenderen

KL 9.30 – ca. 12.30

(du kan blive så længe du vil)

BETALING

ved tilmelding

PRIS: 275 kr.

Mobilepay: 22804
Konto: 6620 2645217

Nydelse
Nærvær
&
Tid til dig

Birgitte har 15+ års erfaring som yogalærer, indehaver af YogaStudiet : Gedved og passioneret i at formidle yoga og meditation som en vej til at skabe mental frihed og nydelse i kroppen. Livet er til for at leves – med glæde og lethed. Kroppen er dit redskab.

Kristian er forpagter af Cafe & Restaurant Schmidt og elsker at skabe glæde og nydelse gennem sin mad. Han nyfortolker retter med brug af hovedsageligt lokale råvarer med jordnær genkendelse og harmoniske smagsoplevelser.