Mindfulness & meditation har gennem utallige videnskabelige undersøgelser vist at have en gavnlig effekt på stress og overbelastning – selv på ganske kort tid.

Det kræver dog en regelmæssig (gerne daglig) praksis, som på sigt forbedrer både livskvalitet, søvn, humør og meget andet.

Jeg mener, at det moderne menneske i høj grad har gavn af at meditere og finde ro og mere nærvær i dagligdags aktiviteter. At kunne lære at træde ud af gentagelsens magt og igen at mærke hvad der nødvendigt – og hvad der er ligegyldigt at fylde sin tid (og sig selv) op med.

Jeg har personlig erfaring med stress samt med undervisning af stressramte, og ved også at det nogen gange kan virke uoverskueligt at gøre det, som man ved er godt for processen.

Min undervisning kræver ikke noget nyt af dig. Her får du lov til at komme med det der er muligt og slippe alle krav at at skulle præstere. Det eneste jeg forventer er, at du er villig og parat til at gå med i din egen undersøgelse.

Men du behøver hverken at have stress eller andre specielle udfordringer for at få gavn af meditation. Alle kan lære det. Alle kan få del i gaverne ved at meditere.

For mig er meditation blevet en naturlig og nødvendig del af min helt almindelige hverdag. Du kan læse mere om mine tanker i indlægget her:

Meditation: En spirituel praksis eller en grundlæggende tilstand?

Hvorfor meditere?

♥  Hæv din vibration, energi & dit perspektiv
♥  Skab en stærkere forbindelse til dit hjerte, dit hjerte & din intuition
♥  Styrk dit immunforsvar
♥  Få ro på og forebyg stress
♥  Få adgang til kreativitet & inspiration
♥  Styrk dine relationer til dig selv og andre
♥  Skab et stærkt fundament for dit liv

    Kom hjem…

Meditation kan findes i alle de store religioner og har været praktiseret gennem historien i mange forskellige former og traditioner. Meditation er dog ikke forbeholdt religion eller tro og teknikkerne er blandet i forhold til det, man forventer at opnå. Det kan både være fysiske, mentale og energimæssige øvelser.

Udgangspunktet for at starte en meditativ praksis kan være mange. Men det de fleste ender med at opleve er en dybere tilstand af væren. På vejen dertil møder man sig selv. Og det er det, som er nødvendigt for at ændre på de ting som man ønsker at forandre sit sit liv.

“Når man når til kernen, så er der kun kerne. I den kerne er vi alle ét” (Kristendom, wikidepia)

“Alle tanker forsvinder. Intet bliver tilbage. Sindet er tomt. Så kærlighed … hinsides sindet … berusende” (Sufisme, wikidepia)

EN ANBEFALING

Jeg har fået lov til at dele denne film om meditation. En smuk lille dokumentar om hvordan forskellige mennesker har integreret meditation som en del af deres hverdag – med job, familie og parforhold.

Jordnær, inspirerende og livsbekræftende! En lille meditation i sig selv at se. (ca. 30 minutter – så tag dagens mindfulness pause, lav en kop te og sæt to-do på stand-by)

Kommende begivenheder

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere