FORLØB & DROP-IN

WORKSHOPS & EVENTS

Hvis du har en fysiske udfordringer eller savner redskaber til at skabe mere ro ved stress eller genoptræning er YogaSOMATICS et godt sted at være. Dog er det for alle, hvis du er mere til det rolige og fordybende tempo.

Har du en OK grundform og vil gerne arbejde mere ind i yogastillingerne, med mere flow kan du vælge Flow og Fordybelse (her kan nye også være med)

Læs artiklen fra Magasinet Liv & Sjæl (august 2019) hvor jeg blev interviewet til månedens tema om “Indre Ro”

Yoga er ikke kun fysiske øvelser (asanas), men en vej ind i at til at skabe sammenhæng i alle de fysiske og ikke-fysiske aspekter af at være menneske.

Jeg underviser ud fra ønsket om at lære dig at lytte til din krop, med de mange informationer den sender dig gennem hele livet, som er forskellige fra øjeblik til øjeblik. For det formål, at give dig redskaber til at finde en større helhedsoplevelse af det at være dig i dit liv som det er lige nu – og derfra blive bedre til at navigere og vælge det, som er rigtig for dig. At komme længere ud over grænsen af mental kontrol.

Dette kan være ud fra kroppens behov, muligheder og begrænsninger – som skal tolkes fra et helt andet sted en din hjernes analytiske intelligens eller styring, men mere fra nydelses-barometeret, åndedrættet og de sanselige fornemmelser der er let genkendelig for de fleste, men også let at ignorere.

Når vi begiver ud på denne rejse, er der meget at vinde – bla en større selvbevidsthed, mere ro i krop & sind og nogle redskaber til at lytte efter sig selv også i det daglige og, for mange, i et travlt hverdagsliv.

Yoga er naturlighed –  det er ikke en træningsform for kroppen, men et middel til at skabe frihed i kroppen gennem naturlig bevægelse, stabilitet og grounding samt et naturligt åndedræt.

Hvorfor yoga?

  • Øvelserne arbejder ind i den fysiske krop, som stimulerer og bringer balance i det autonome nervesystem, hvilket kan opleves som stressreducerende.
  • Bevægapperatet styrkes og smidiggøres. Musklerne afspændes og automatiske spændinger i kroppen kan frigøres. Også de følelsesmæssige.
  • Man kan opleve en større frihed i kroppen og opnå en større kropsbevidsthed
  • Nogle oplever positive sidegevinster såsom færre smerter, en bedre søvn, større sexlyst, lyst til at spise sundere og at passe bedre på sin krop
  • Yoga stimulerer organerne og derved en udrensningen af affaldsstoffer.
  • Yoga påvirker det mentale, hvor man kan opleve at tankerne falder til ro. Stilheden kan spontant komme tilstede og yoga kan opleves som ‘meditation i bevægelse’
  • Energimæssigt kan yoga åbne op for mere livsenergi og -kraft, der kan generere mere overskud og overblik i hverdagen og i livet generelt

Men måske du selv skal finde ud af hvad yoga kan gøre for dig?

Jeg kan også bookes til events,  firmaarrangementer, foredrag m.m. Kontakt mig og få et tilbud på netop jeres ønsker.