fbpx

Spirituel vejledning

Healing & Clairvoyance

BOOK EN TID

UPDATE:

Alle nedenstående behandlinger er gældende ift. covid-19 og sundhedsstyrelsens anbefalinger for genåbning.

Ved fremmøde overholder jeg naturligvis de anbefalede retningslinier. Har du nogen som helst symptomer på sygdom skal du blive hjemme – eller have være symptomfri i mindst 48 timer. Der er håndsprit til rådighed.

Lokalerne/berøringsflader bliver rengjort efter hver klient. Jeg anbefaler, at du medbringer dit eget lagen, tæppe og pude for din egen trygheds skyld og for at mindske risikoen for smitte.

OBS: FERIELUKKET I UGE 42

At følge hjertets vej

At få spirituel vejledning kan være en stor hjælp i perioder af livet.

Det kan være nødvendigt at få hjælp til at revidere gamle mønstre og overbevisninger. At slippe fortiden. At slippe både fysiske og psykiske smerter. Meget kan man selv, men et vidne og en støtte på vejen kan ofte gøre at det bliver muligt eller nemmere at komme videre –  hvis du er villig til at arbejde med, og tage ansvar for det, der er opgaven i dit liv lige nu.

Og det er ikke altid nødvendigt at dvæle i det der er sket for at slippe. Her kan jeg hjælpe.

De redskaber jeg bruger er clairvoyance & healing for at se bag om de udfordringer du må komme med og flytte på dem – sammen med dig.

Jeg hjælper dig til at bevidstgøre årsagen til evt. fastlåsthed og give et boost til processen. Ofte kan man opleve at gå ‘lettere’ fra en session og føle sig mere hel og afklaret.

Som udgangspunkt fortæller jeg dig ikke nødvendigvis hvad du skal gøre  eller hvilke valg du skal træffe – men jeg kan hjælpe dig med at finde ud af hvad der skal til, for at du kan mærke hvad der er den rigtige beslutning for dig (men vi kan måske snakke konsekvenser af de forskellige valg).

Du rummer selv alle svar, og et valg er mest værdifuldt for din læreproces hvis det kommer indefra med den rette intention og motivation.

Du er din egen healer og vejviser. Jeg hjælper dig til at skabe kontakt til de ressourcer i dig.

Individuelle sessioner

SPIRITUEL VEJLEDNING

En session forgår ved at vi snakker om de problemstillinger kommer med og derefter vil jeg balancere det gennem healing. Healing er mit mest powerfulde redskab til at sætte energien i bevægelse og transformere. Det er også her jeg får de fleste beskeder og information til dig.

Selve healingen tager ca 30 min. Du vil få feedback og vejledning ud fra det jeg får af budskaber til dig, med konkrete råd og vejledning til hvad du kan gøre, for at arbejde videre med processen.

Du vil få vejledning med hjem – enten i form af optagelse fra din egen telefon, eller den vigtigste opsummering på efterfølgende mail. Du vil som regel få et par konkrete tiltag du kan praktisere for at træde ind på din nye sti gennem fx. en meditation, en øvelse, en ny vane, en konkret handling eller lignende. Det er selvfølgelig op til dig, hvordan du vil bruge det.

Jeg anbefaler som udgangspunkt et forløb af 3 gange over max. 3 måneder for at følge op og sætte gang i din proces.

Forløb á 3 sessioner: 2500 kr.
(indenfor 3 måneder)

HEALING

Healing er effektiv til at afbalancere kroppen, nerve-, energisystemet og sindet. Healing strukturerer og inviterer dig til at slippe det, du ikke længere har brug for.

Det kan være en hjælp at få healing i forbindelse med fx.: Smerter, sygdom, stress, akutte opståede situationer, nervøsitet, angst, søvnbesvær, bekymringer m.m.

Eller måske bare for generelt velvære.

Healingen varer ca. 20 minutter og afsluttes med en kort snak.

PRIS: 500 kr.
(ca. 50 min)

FJERNHEALING:

Få healingen hjem i din sofa. Du booker en tid og jeg sender dig healing på aftalte tidspunkt.

Når healingen er slut ringer jeg dig op og giver dig de vigtigste beskeder eller øvelser til selv at arbejde videre med healingen.
Hvis du ikke ønsker et opkald, skriver du det bare i notatfeltet. Hvis du har noget specifikt du gerne vil have healing på, skriver du også dette. Husk at angive dit telefonnummer ved booking.

SPIRITUEL VEJLEDNING – ONLINE

Hvis du bor langt væk, eller ikke har mulighed for personlig fremmøde i min klinik, kan vi også mødes via telefonopkald eller videoopkald (Messenger) efter eget valg. Det virker lige så fint.

Jeg starter med at give sanse ind på dig i ca. 10 minutter. Så ringer jeg dig op, og vi tager en snak om det, du har brug for at vende med de budskaber jeg får til dig. Der vil ofte være inkluderet fjernhealing og du vil få redskaber til at arbejde videre med processen fx. en personlig meditation eller små øvelser eller tiltag i din hverdag.

Hav pen og papir klar til at notere det vigtigste – eller optag samtalen, hvis du har mulighed for det.

Du booker din tid via bookingsystemet og hvis vi blot skal snakke sammen i telefon sender du mig et vellignende, aktuelt foto (en selfie på telefonen er fint, men jeg skal kunne se dine øjne).

Betalingen skal være modtaget på konto inden vores aftale.

STIL SPØRGSMÅL PÅ MAIL

Send dit spørgsmål og få svar tilbage på mail.

Her kan du stille spørgsmål til alt mellem himmel og jord. Det er ikke altid jeg svarer tilbage med et klart ja/nej svar eller datoer på fremtidige begivenheder, men i stedet for råder dig til hvordan du kommer videre eller forholder dig til din udfordring. Meget afhænger af hvordan du træffer dine valg fremadrettet.

Jeg kan etisk heller ikke svare på noget, som omhandler en anden person uden deres tilladelse. Men jeg kan se hvad der sker på ‘din side af hegnet’ og hvordan du kan forholde dig til andre.

Send mig en mail med dit spørgsmål og evt. overvejelser på mail@birgittesondergaard.dk og jeg vil melde tilbage med svar i løbet af 3 arbejdsdage. (Hold øje med annonceret ferielukninger)

Du bedes sende mig et nyt og vellignende foto hvor jeg kan se dine øjne sammen med dit spørgsmål.

Bestil en mailclairvoyance her

Noget for dig?
 • Ved store livsændringer og beslutninger

  Store udfordringer og forandringer i livet kan ofte bringe os tættere på vores mission, hvis vi tillader forandringerne at ske og tage imod det nye som kommer. Her er det godt at få hjælp til at finde det højere perspektiv og anerkende de svære følelser og skridt der er nødvendige på vejen.

 • At udfolde dit potentiale

  Vi har alle et talent og et potentiale, som gerne vil udfoldes. Nogen gange har vi bare svært ved at få øje på det selv, da vi har sat en masse forhindringer i vejen. Her kan klarsyn og den rette vejledning være et godt skridt på vejen til at få skabt kontakt til sin intuition og indre vejledning, som skal være drivkraften til at bane den vej, man dybest set længtes efter at følge.

 • At få hjælp til din proces

  Få støtte og vejledning til at komme videre og få belyst de næste skridt i din proces.

  Det kan også være at få arbejdet og gjort op med gamle mønstre for bedre at kunne tage dette livs udfordringer op på en ny måde.

 • Æterisk nødhjælp

  At få akut hjælp til kroppen når den er særlig udsat – som fx. ved stress, smerter, sygdom og operationer. LÆS MERE

 • For generelt velvære og energioptankning

  Generel ‘vedligeholdelse’ og balancering af energien er en god investering i fremtiden og giver et løft og et perpektiv på det liv der leves lige nu – så du kan være den bedste udgave af dig selv.

Lidt praktisk
 • Dit liv - dit ansvar

  Jeg er ikke spåkone og fortæller dig ikke om begivenheder i fremtiden (hvornår får jeg et barn/mand/hus/job) eller svarer på spørgsmål der kræver et ‘ja’ eller ‘nej’ svar. Jeg kan heller ikke bestemme hvilke informationer jeg vil få til dig.

  Min styrke ligger i at hjælpe dig til at træffe beslutninger ved at finde svarene i dig selv. Jeg kan pege på muligheder, men alt afhænger af dit frie valg. Der er altid en personlig proces, at få øje på i enhver usikkerhed eller tvivl, og hvor du kan tage ansvar for det, der sker i dit liv lige nu. Og hvordan din fortid på virker din nutid og dermed din fremtid.

  Så du får magten tilbage til at skabe det liv du ønsker – intet er mejslet i sten. Lad os kigge på det i stedet for.

 • Afklarende samtale

  Jeg kan selvfølgelig godt forstå, hvis du har brug for at snakke med mig inden du booker en tid eller et forløb. Det er også vigtigt for mig, at du vælger det rigtige for dig. Book et gratis opkald, hvor vi lige snakker sammen i 10 minutter for at afklare dine behov. Tiden kan du finde gennem mit bookingsystem.

 • Find en tid?

  Hvis du ikke kan finde en tid der passer gennem mit bookingsystem, eller din henvendelse drejer sig om en akut situation, er du velkommen til at sende mig en mail via beskedformularen – gerne med tidsforslag, så kigger vi på det.

 • Optag gerne sessionen

  Du er velkommen til at optage sessionen på din telefon/diktafon hvilket er en rigtig god ide, da der ofte kommer mange emner og detaljer frem, som kan være svære at fastholde efterfølgende.

Hvad siger andre?
Kan meget varmt anbefales! Birgitte er en fantastisk nærværende og empatisk healer og spirituel vejleder. ❤️
Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Tak for din professionelle og imødekommende tilgang Birgitte!

“Kære Birgitte, Tusind tak for dit hurtige svar. Jeg blev virkelig glad og rørt over dit svar. Du ramte så meget plet, at jeg fik helt gåsehud da jeg læste det.”

“Jeg er stadig lidt forundret over, hvor stor en vending, der er sket og hvor stabil min tilstand er.

Du har været med til at redde mig og jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed tilstrækkeligt.

Der findes ikke ord, der præcist nok kan beskrive, hvad det vil sige, at blive trukket tilbage til livet og glæde og mening, efter at have været i en tilstand af mørke, retningsløshed, angst og fortvivlelse. Det har gjort noget godt ved mit hjerte. Der er større rummelighed, mere lys og kærlighed end tidligere.

Og sådan er det nok altid, når man er heldig at få vendt et sammenbrud til et gennembrud: der kommer noget godt ud af det.

Nu har det rigtig godt, føler mig helt “normal” og er fuldstændig ved mine fulde fem”

“Birgitte favner dig en i blanding af blødhed og imødekommenhed og samtidig udstråler hun en fasthed og en styrke som skaber tryghed for at hun ved hvad hun gør.

Energien bliver løftet og det som er klar til at lette tager afsted uden flere spørgsmål eller tvivl.

Birgittes kombination af healing og clairvoyance skaber et rum for sjælen og for at gamle mønstre  og gammel karma giver slip med lethed. Nye veje åbner sig og følelsen af at være mere tilstede, mere nærværende og levende forplanter sig på celleplan, så din krop, sjæl og sind samarbejder harmonisk.”

“Tusinde tusinde tak for din besvarelse! Wow tak.
Hvor er jeg glad for at jeg skrev til dig 🙂 Jeg føler at Du forstår mig…
Det giver utrolig meget mening med de ting du fik ind. Især med ny tids energi.. jeg har bare ikke vidst hvad jeg skulle forstå, før nu”

“Jeg er forbløffet hver gang over hvordan Birgitte rammer lige ind i noget essentielt, som taler præcist ind i den følelse eller tilstand jeg befinder mig i. Når jeg får en indsigt serveret kan jeg mærke det dybt inde i min sjæl. Og så flytter det noget i mig.” 

“Jeg er en mand på 50 år, med større og større lyst til at finde ud af hvorfor jeg gik og fik større og oftere migræneanfald, og generelt lidt mere ”uro” i kroppen.  Jeg besluttede mig for at give metoden healing er chance og jeg vil sige, at jeg er glad for jeg gjorde.

Jeg har haft to sessioner hos Birgitte, og efter første gang føltes lidt som nogle ”tråde” blev skilt ad og sat mere på plads, og en tydelig ”anderledes” fornemmelse begyndte at ske i mig, Min migræne blev tydeligt formindsket over kort tid.

Der er nu gået lidt tid og forskellen er ret tydeligt for mig. Efter healingerne, fik jeg noget feedback og gode råd fra Birgitte, som bestemt har hjulpet mig videre i forløbet. I mit tilfælde er det fx. at bruge naturen oftere, noget der, sammen med healingen, er begyndt at få en ret kraftig positiv respons på min migræne… 

Så herfra skal lyde en vigtig og bestemt varm anbefaling, som jeg tænkte ”det kan jo ikke skade at prøve”, og det er jeg glad for jeg gjorde.”

Healing, er det ikke bare noget hokus-pokus? Virker det?

Hvis man spørger mig, så kan jeg jo mærke, at det hjælper mig til at stresse af, slappe af og (gen)finde min indre ro.

Det er umådelig dejligt at få healing af Birgitte. Hendes hænder er bløde, varme og meget kærlige. De rører mig knapt nok, og alligevel er det som om de ”luller mig til ro” – både ydre og indre ro. Jeg kommer i en dyb og nærende afslappet tilstand, næsten som at svæve lige dér på grænsen mellem at sove og være vågen, og netop dér, tror jeg på, at noget healer og afstresser mit energisystem.”

“Tak for en fantastisk healing. Føler mig helt i ro og samtidig fuld af energi og virkelyst. Der er sket et kvantespring.

At jeg uden pres og uden tvivl kan give min krop lov til at følge med energien og forløse de spændinger og følelser der skal forløses.”

Hvem er min typiske klient?
 • Ham eller hende, som har brug for hjælp til at udfolde sit eget fulde potentiale og finde retning. Symptomerne herpå er ofte utilfredshed med den måde livet kører på, stress symptomer, angst, sygdom, ønske om karriereskift m.m.
 • En hånd i ryggen til at følge en proces på vej eller til dørs.
 • Fertilitetsproblemer, bekymringer om graviditet eller i gang med at skulle være gravid.
 • Stressramte. Sygemeldte. Smerter i livet.
 • Ubalance/skader i hjernen gennem stress, medicin, ulykker, traume, stofmisbrug, sygdomme, migræne.

Jeg altid ind og beder om at få fjernet gamle mønstre fra tidligere og nuværende liv som ikke længere er nødvendige for din læreproces. Og du bliver tanket op med ny energi.

Uanset hvad, vil du blive sat af på en anden perron end hvor du steg ombord. En healing kan være en kraftfuld hovedrengøring af både traumer, mønstre og følelser.

Flere spørgsmål?

En session er tilpasset dig.

Jeg vil altid kigge på hvad der er brug for lige nu – som det første for at kunne komme dybere ind i processen.

Nogen gange skal din kontakt til din krop etableres før forløsning kan finde sted – især i til fælde af stress, traume eller fysiske udfordringer.

Herefter kan det være en afbalancering af chakra og energisystem der er brug for, eller andre teknikker såsom karmahealing, sjælsskader eller sjælsløft der er brug for. Måske noget helt andet, som jeg ikke kan forudsige.

Du vil modtager energetisk støtte til at slippe blokeringer, og på længere sigt lande dybere i din forståelse af dig selv, dit livsformål og potentiale.

Samtale med clairvoyante budskaber er en integreret del af en session. Herved kan healingen nå dybere gennem en forståelse for og genkendelse af de mønstre og blokeringer du må have, som står i vejen for dit sande potentiale.

Jeg får budskaber om din fortid (dette og tidligere liv), nutid og fremtid. Jeg kan se, hvordan din fortid præger nutid og hvad du kan gøre for at rette op på det, som du ikke længere ønsker at gentage. Din fremtid er dit potentiale. Dvs. det, som jeg læser ligger som en mulighed for dig, men det er dit frie valg og ansvar at få det til at se hvis du ønsker. Dvs. fremtiden er ikke mejslet i sten, men du skal være villig til at gøre et stykke personligt arbejde for at ændre ‘nu’ for at kunne styre i en anden retning.

Du kan også komme til at opleve:

 • At du bliver træt, fryser eller får andre fysiske reaktioner. Så det er fint hvis du afsætter tid til at tage det med ro resten af dagen. Sove og hvile dig, reflektere og lad det hele lande af sig selv.
 • At du bliver lidt mere emotionel eller følelsesmæssig sårbar. Blot lige et kort stykke tid. Så igen – planlæg din session hvor du kan give lidt tid til dig selv bagefter.
 • Du kan efterfølgende får det værre for en stund! Men det er ikke så ofte, det sker. Dine fysiske symptomer eller dine følelsesmæssige udsving kan blive triggeret når du aktivt går ind i en proces. Det er helt naturligt, at du skal ind og møde det der bider på en anden måde eller samle nye indsigter, men det er helt naturligt og er som regel et tegn på at du har taget godt hul på processen. Hvis du har svært ved at rumme det du oplever, må du meget gerne kontakte mig. (Det er dog ekstremt sjældent det sker, skal blot nævnes)

Når du modtager healing og spirituel vejledning vil din session altid være individuel tilpasset til dig.

En session foregår som en blanding af vejledet healing gennem mine sanser fra mine og dine guider samt de redskaber og teknikker som jeg anvender og har erfaring med.

I det personlige møde vil vi snakke lidt inden du får en healing, for at du får lov til at fortælle hvad du specifikt har brug for lige nu, hvor du vil få feedback gennem clairvoyante budskaber, intutive læsninger af din energi og min helt personlige vejledning.

En healing kan enten være med hænderne i blid berøring betemte steder på din krop eller på afstand.

Måske taler jeg undervejs, måske foregår det i stilhed. Måske du er lysvågen, eller falder hen. Det virker lige godt.

Jeg vil altid lade dig vide hvornår vi er kommet til en afslutning hvorefter vi taler igen og afrunder med en opsamling.

Sessionen kan foregå som fjernhealing, via Skype, mail eller telefon eller ved at vi mødes personligt.

Skal du komme igen?

Gå hjem. Lad det hele bundfælde sig. Når du får brug for at komme igen vil du selv kunne mærke det. Ofte anbefaler jeg i første omgang 3 besøg. Måske du har brug for mindre. Måske flere. Det tager vi en session af gangen.

Hvis du kommer igen inden for 2 måneder kalder jeg det en opfølgning. Ellers er det en ny ‘opstart’.

Resultaterne af en healingssession kan hverken du eller jeg styre.

Du kan have et ønske om at opnå et bestemt resultat (og det er derfor du booker en healing), men kommer måske hjem med helt andre oplevelser.

Jeg er overbevist om, at du får lige nøjagtig dét, som du har brug for (og det som du er klar til nu) – men det er ikke altid vores bevidste sind er klar over, hvad der er brug for. Så det man får, kan se anderledes ud end det man forventer.

Jeg kan ikke bede om et resultat ud fra ønsker. Kun at du får det optimale ud fra din egen højeste intention. Så lader jeg energierne gøre resten.

Som udgangspunkt bruger jeg min intuition og lader mig guide, så de teknikker der skal bruges til dig i dag bliver vist – nogen gange er det bare at stå til rådighed for energien.

Jeg er dog trænet i at ‘kigge’ på forskellige områder, hvor jeg benytter forskellige metoder.

Det kan bl.a. være:

 • Chakrahealing
 • Karmahealing
 • Clairvoyant familieopstilling
 • Psoashealing (angst og bekymring)
 • Reset af nervesystem – og især hjernen.
 • Energimæssig hovedrengøring
 • Skabeloner – hvad er dit talent og hvad står i vejen for at lade det skinne klarere igennem.
 • Kanalisering
 • Afdødekontakt
 • Akasha arkiverne – tidslinje
 • Integration af sjælsdele
BEMÆRK:

Healing kan ikke erstatte lægelig rådgivning & behandling, men kan komplimentere og understøtte et behandlingsforløb. Har du fysiske symptomer – kontakt din læge.

Jeg arbejder under Clairvoyant Foreningens etiske regler og har naturligvis tavshedspligt.

FIND VEJ:

Se mere her