At følge hjertets vej

At få spirituel vejledning kan være en stor hjælp i perioder af livet.

Det kan være nødvendigt at få hjælp til at revidere gamle mønstre og overbevisninger. At heale fortiden samt fysiske og psykiske smerter. Meget kan man selv, men et vidne og en støtte på vejen kan ofte gøre at det bliver muligt eller nemmere at komme videre –  hvis du er villig til at arbejde med, og tage ansvar for det, der er opgaven i dit liv lige nu.

Jeg hjælper dig til at bevidstgøre årsagen til evt. fastlåshed og give et boost til processen. Du vil opleve at gå lettere fra en session og føle dig mere hel og afklaret.

Healingen er ikke-manipulerende og jeg stiller energien til rådighed til at heale dig selv.

Jeg fortæller dig ikke hvad du skal gøre, eller hvilke valg du skal træffe. Jeg kan derimod hjælpe dig med at finde ud af at mærke, hvad der er den rigtige beslutning for dig. At se se retninger og muligheder.

Du rummer selv alle svar, og et valg er mest værdifuldt for din læreproces hvis det kommer indefra med den rette intention og motivation.

Jeg hjælper dig ved hjælp af healing og en stærk intuition til at skabe kontakt til din egen indre vejviser og åbne op for din egen healingsproces.

Noget for dig?

 • Store livsændringer og beslutninger

  Store udfordringer og forandringer i livet kan ofte bringe os tættere på vores potentiale, hvis vi tillader at tage imod det nye som kommer og lade forandringer ske. Her kan det være en hjælp at finde det højere perspektiv og anerkende det, som kan være svært på vejen videre.

 • At udfolde dit potentiale

  Vi har alle et talent og et potentiale, som gerne vil udfoldes. Nogen gange har vi bare svært ved at få øje på det selv. Her kan den rette hjælp være et godt skridt på vejen til at få skabt kontakt til sin indre vejledning, som skal være drivkraften til at bane den vej, man dybest set længtes efter at følge.

 • Æterisk nødhjælp

  At få akut hjælp til kroppen når den er særlig udsat – som fx. ved stress, smerter, sygdom og operationer. LÆS MERE

 • Generel velvære og energioptankning

  Generel ‘vedligeholdelse’ og balancering af energien er en god investering og giver et løft og et perspektiv på det liv der leves lige nu – så du kan være den bedste udgave af dig selv.

Praktiske oplysninger

 • Afklarende samtale

  Det er vigtigt for os begge, at du vælger det rigtige. Book et gratis opkald, hvor vi snakker sammen i 10 minutter for at afklare dine behov.

 • Svært at finde en tid der passer dig?

  Jeg arbejder helst på ‘normale’ arbejdstider. Det gør du måske også.

  Hvis du ikke kan finde en tid i mit bookingsystem, eller at din henvendelse drejer sig om en akut situation, er du velkommen til at sende mig en mail@birgittesondergaard.dk – gerne med tidsforslag, så kigger vi på det.

 • Optag gerne sessionen

  Det kan være en god idé at optage sessionen på din telefon/diktafon, da der ofte kommer mange emner og detaljer frem, som kan være svære at huske efterfølgende.

Ydelser og Priser

ca. 60 minutter

Healing er effektiv til at afbalancere kroppen, sindet, nerve- og energisystemet. Healing strukturerer og inviterer dig til at slippe det, du ikke længere har brug for.

Healing følges op med en samtale og du vil få en personlig meditation eller øvelser samt konkrete tiltag til selv at arbejde videre med din proces.

ONLINE:
Hvis du bor langt væk, eller ikke har mulighed for personlig fremmøde i min klinik, kan vi mødes via telefonopkald eller videoopkald.

Der vil være inkluderet fjernhealing og du vil få redskaber til at arbejde videre med processen fx. en personlig meditation eller små øvelser eller tiltag i din hverdag.

Hav pen og papir klar til at notere det vigtigste – eller optag samtalen, hvis du har mulighed for det.

Hvis vi blot skal snakke sammen i telefon sender du mig et vellignende, aktuelt foto (en selfie på telefonen er fint, men jeg skal kunne se dine øjne).

Betalingen skal være modtaget på konto inden vores aftale.

(ca. 45 min.)

Unge mellem 1-18 år evt. iflg med en voksen efter aftale fx. ved:

– angst, uro, eksamensangst
– natteforstyrrelser
– ADHD og andre diagnoser
– kan også foregå via forælder eller fjernhealing hvis den unge ikke er i stand til fysisk fremmøde.
– For børn under 7 år er det oftest gennem en forælder vi kigger og healer på barnet.

Flere spørgsmål?

Healing er at bringe kaos tilbage til naturens orden – at skabe balance i krop, sind og ånd – og i samarbejdet mellem de tre aspekter i at være et menneske. Men healing kan kun ske indefra, og kan hjælpes godt på vej af et større energifelt mellem klient og healer – eller i et større sammenhæng.

Alt er energi og energifelter påvirker hinanden. Derfor har alt også potentialet til at heale (eller trække på energien): Ord, tanker, kunst, musik, lyd, farver – alt er vibration, og man bliver ‘farvet’ af den vibration man omgiver sig med i længere tid af gangen.

Healing derfor, er en måde at løfte, cirkulere og transformere energierne i kroppen, så den kan genskabe sin naturlige balance.

Energimedicin er gammel viden. Ny tids energimedicin og epi-genetik skaber bro mellem videnskab og alternativ behandling og bringer vores syn på sundhed ind i en hel ny æra. Kvantefysik er det nye sort og jeg gætter på, at energimedicin bliver inden for en overskuelig årrække en integreret del af vores behandlingssystem. Flere og flere mennesker benytter sig af alternative behandlingsformer, og begynder at tage mere ansvar for sit eget helbred.

Det er ikke enten eller – kan man kombinere lægevidenskaben og den hjælp man kan få der med former der varetager den mere spirituelle og mentale del er man godt dækket ind.

Jeg benytter mig af min viden inden for metasundhed og chakra- og energisystemet og mine evner til at kunne se og fortolke energi.

Derudover har jeg brugt mange timer på selvstudier i energimedicin, hvor jeg bla. kan anbefale Bruce Lipton, Lynne McTaggart, Joe Dispenza for at nævne nogle få, skulle du være nysgerrig på selv at finde ud af mere.

En session er tilpasset dig.

Jeg vil altid kigge på hvad der er brug for lige nu for at kunne komme dybere ind i processen. Jeg beder om, at du får det optimale ud fra din egen højeste intention. Så lader jeg energien gøre resten.

Jeg vil altid bede om at få fjernet gamle mønstre, som ikke længere er nødvendige for din læreproces. Og at du bliver tanket op med ny energi.

Du vil modtager energetisk støtte til at slippe blokeringer, og på længere sigt lande dybere i din forståelse af dig selv og dit livsformål.

Samtale med clairvoyante budskaber er en integreret del af en session. Herved kan healingen nå dybere gennem en forståelse for og genkendelse af de mønstre og blokeringer du må have.

Jeg får budskaber om din fortid (dette og tidligere liv), nutid og fremtid. Jeg kan se, hvordan din fortid præger nutid og hvad du kan gøre for at rette op på det, som du ikke længere ønsker at gentage. Din fremtid er dit potentiale. Dvs. det, som jeg læser ligger som en mulighed for dig, men det er dit frie valg og ansvar at få det til at ske hvis du ønsker. Dvs. fremtiden er ikke mejslet i sten, men du skal være villig til at gøre et stykke personligt arbejde for at ændre ‘nu’ for at kunne styre i en anden retning.

Jeg er overbevist om, at du får lige nøjagtig dét, som du har brug for (og det som du er klar til nu) – men det er ikke altid vores bevidste sind er klar over, hvad der er brug for. Så det kan ske, at det man får ser anderledes ud end det man forventede.

Uanset hvad, vil du blive sat af på en anden perron end hvor du steg ombord. En healing kan være en kraftfuld hovedrengøring af både traumer, mønstre og følelser.

Du kan også komme til at opleve:

 • At du bliver træt, fryser eller får andre fysiske reaktioner. Så det er fint hvis du afsætter tid til at tage det med ro resten af dagen. Sove og hvile dig, reflektere og lad det hele lande af sig selv. Måske du bare er mere energifyldt.
 • At du bliver lidt mere emotionel eller følelsesmæssig sårbar. Blot lige et kort stykke tid. Så igen – planlæg din session hvor du kan give lidt tid til dig selv bagefter og lande.

I vores møde vil vi snakke lidt inden du får en healing, for at du får lov til at fortælle hvad du specifikt har brug for lige nu, hvor du vil få feedback gennem clairvoyante budskaber, intuitive læsninger af din energi og min personlige vejledning.

En healing kan enten være med hænderne i blid berøring bestemte steder på din krop eller på afstand.

Måske taler jeg undervejs, måske foregår det i stilhed. Måske du er lysvågen, eller falder hen. Det virker lige godt.

Jeg vil altid lade dig vide hvornår vi er kommet til en afslutning hvorefter vi taler igen og afrunder med en opsamling.

Sessionen kan foregå som fjernhealing, via Skype, mail eller telefon eller ved at vi mødes personligt.

Skal du komme igen?

Lad det hele bundfælde sig. Når du får brug for at komme igen vil du selv kunne mærke det. Ofte anbefaler jeg i første omgang 3 besøg. Måske du har brug for mindre. Måske flere. Det tager vi en session af gangen.

Hvis du kommer igen inden for 2 måneder kalder jeg det en opfølgning. Ellers er det en ny ‘opstart’.

Kommer der spørgsmål til vores session når du er kommet hjem, er du velkommen til at kontakte mig.

Som udgangspunkt bruger jeg min intuition og lader mig guide, så de teknikker der skal bruges til dig i dag bliver vist – nogen gange er det bare at stå til rådighed for energien.

Jeg er dog trænet i at ‘kigge’ på forskellige områder, hvor jeg benytter forskellige metoder.

Det kan bl.a. være:

 • Chakrahealing
 • Karmahealing
 • Clairvoyant familieopstilling
 • Psoashealing (angst og bekymring)
 • Reset af nervesystem – og især hjernen.
 • Energimæssig hovedrengøring
 • Skabeloner – hvad er dit talent og hvad står i vejen for at lade det skinne klarere igennem.
 • Afdødekontakt
 • Akasha arkiverne – tidslinje
 • Integration af sjælsdele
 • Ham eller hende, som har brug for hjælp til at udfolde sit potentiale og finde retning. Symptomerne herpå er ofte utilfredshed med den måde livet kører på, stress symptomer, angst, sygdom, ønske om karriereskift m.m.
 • Folk, der har brug for en hånd i ryggen til at følge en proces på vej eller til dørs for en stund. Der er mange der vælger et forløb, for at få mest ud af samarbejdet.
 • Fertilitetsproblemer, bekymringer om graviditet eller i gang med at skulle være gravid.
 • Stressramte. Sygemeldte. Smerter i livet.
 • Ubalance/skader i hjernen gennem stress, medicin, ulykker, traume, stofmisbrug, sygdomme, migræne.
 • Folk med alvorlige eller uhelbredelige sygdomme. Jeg har erfaring med healing, som støtte og hjælp i de sidste faser af livet.

BEMÆRK:

Healing kan ikke erstatte lægelig rådgivning & behandling, men kan komplimentere og understøtte et behandlingsforløb. Har du fysiske symptomer – kontakt din læge.

Jeg arbejder naturligvis under tavshedspligt.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere