Retreats

3-4 dage med yoga, fordybelse, meditation, vegetarisk mad og tid til dig selv

Retreats på Nygård, Nørreskoven Als

Vil du med til denne lille oase midt i den skønneste skov, tæt på vand med masser af atmosfære og ro til at komme helt ned i gear og tanke op af den lækreste æteriske energi?

Lad hverdagen blive hjemme og giv dig tid til at være i dig selv, med de andre deltagere, nyde områdets fantastiske natur, i stilhed, i samtale, med lidt skriveri, et morgen- eller aftendyp i havet alt afhængig af årstid og temperament.

Kom med og giv dig selv en lille pause. Retreatet byder på masser af fordybelse med yoga- og meditation og pauser med stilhed. Lækker vegetarisk mad, en dejlig atmosfære og ikke mindst tid til bare at være.

Det er nemt at komme til Als, og jeg koordinerer gerne samkørsel om muligt, hvis du har brug for et lift.

Kommende retreats:

Kommende retreats:

20-22 oktober 2023

Har du et godt forslag til et skønt sted at afholde retreats i Danmark? Så kontakt mig endelig, da jeg pt. leder efter nye steder. Atmosfæren, energien og naturen er vigtigere end luksusfaciliteter.

Hvad får du?

  • YogaSOMATICS & Restorativ Yoga
  • Meditation & Stilhed
  • Eneværelse er inkluderet i prisen
  • Lækker vegetarisk mad
  • Lån af yogaudstyr hvis du ikke selv tager med
  • Fantastisk natur uanset årstiden
  • Tid til dig selv
  • En lille gruppe i en hyggelig og intim ramme

Om Nygård

Nørreskoven er en af landets længste kystskove, bestående af frodig løvskov og et rigt dyre- og planteliv. Her er afmærkede vandreruter og Alsstien går lige forbi Nygård.

Nygård ligger i den nordlige del af skoven ved østkysten af Als med udsigt over Lillebælt mod Helnæs og Lyø. Der er en sti og få minutters gang direkte ned til stranden.

Læs mere om Nygård her

Transport

Ankommer man med færgen fra Fyn, kan man køre gennem det meste af Nørreskoven ca. 8 km. Kommer man fra Sønderborg, er det lettest at køre til Svenstrup og her dreje mod Nørreskoven.

Med tog til Sønderborg: Fra stationen er der 10 min gang til busstationen, hvor der går busser mod Nordborg. Jeg henter efter aftale på endestationen i Nordborg inden 16.30.

Om du ønsker at give/modtage et lift til og fra Als. Så videreformidler jeg kontaktinformation deltagerne imellem.

Nygård
Nørreskovvej 41, 6430 Nordborg

Find vej: Google maps

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere