YOGA kan både være livsbekræftende og nydelsesfuldt og vise en vej til større hengivelse, accept og medfølelse i livet. Ved at praktisere det på måtten.

Yoga er at opdage sig selv og sin relation til verden. Og finde ud af at det vigtigste i denne opdagelse ikke rummer et mål, men erkende hvad man lærer fra sin praksis og proces. Ved at navigere ud fra de sensoriske informationer vi modtager fra vores krop og en fuld tilstedeværelse i bevægelsen.

Min tilgang og undervisning handler om at facilitere et rum hvor yoga, meditation, bevidst kropskommunikation og healing smelter sammen.

I vores verden har samfundet formet os ind i kasser og rammer. Lært os at undertrykke vores følelser. At knokle på, stræbe, vækste og tilpasse os. At leve op til idealer.

Dette på bekostning af vores egen integritet, autenticitet og sjælefred. Vi får ikke lært at bevare kontakten til vores dybe puls, hvor sjælen indtager førersædet for vores retning i livet. Egoet har fået tillagt for meget ansvar, som det ikke er skabt til at håndtere. Derfor går det ofte galt og skaber smerte og lidelse i livet – fysisk, psykisk og mentalt. Og kan skabe sygdomme.

Mange lever et utilfredsstillet liv, men accepterer denne tilstand da de ikke ved hvordan det kan blive anderledes. Eller føler, ikke at kunne tillade sig at kræve mere af livet uden det er på bekostning af familie, job og venner.  Her undertrykker man sine længsler og følelser og dulmer hverdagen med ‘fyld’ – stimulanser, travlhed, overspringshandlinger, og trækkes ind i en sky af ubevidsthed – og adskillelse opstår. Mellem mennesker, samfund, trosretninger – og inde i sig selv. Man mister samtidig sit eget værd.

Egoet er blevet Gud, og stress har manifesteret sig som en konsekvens.

En af de vigtigste veje til at finde hjem til sig selv, er gennem kroppen. Mange har i virkeligheden ikke et særligt intimt eller nærende forhold til sin krop – mest i form af at ville kontrollere den eller at hade den/ville forandre den. Men kroppen kan ikke adskilles fra en spirituel praksis. Og jo mere du lærer at lytte til dens visdom, jo tættere kan du komme på at lytte til dig selv.

Og netop nu inviterer tiden til en stille revolution. Hvor vejen går gennem menneskers hjerter, nærvær og ansvarstagen for eget liv, helbred og tilfredshed. Derved vil det sprede sig som ringe i vandet – ud i verden.

Min mission er at guide mennesker tilbage til balance og sin egen autenticitet gennem kroppens egen intelligens. At være den du i virkeligheden er skabt til være.

Skal vi arbejde sammen? Du kan via “BOOK” finde en tid til en gratis afklarende samtale, for at afstemme forventninger og se om kemien er et match.

BIRGITTE SØNDERGAARD

arbejder med ny tids energimedicin – gennem undervisning, meditation, intuitiv healing og klarsyn for at hjælpe med at transformere smerter og udfordringer i livet – om det er emotionelle, fysiske, mentale eller spirituelle.

Jeg afholder workshops i virksomheder ved personalearrangementer, seminarer eller ugentlige klasser. Jeg kan også bookes til private events.

Private sessioner kan bookes til spirituel vejledning, healing eller individuelle yogaforløb. Du finder det hele her på hjemmesiden.

Yogaundervisning kan foregå på både dansk og engelsk.