Mere tid til dig selv og hjælp til DINE behov?

Har du specielle udfordringer eller ikke mulighed for at finde et hold der lige passer med din tid og dine behov?

Måske du brug for et specialdesignet program pga. særlige hensyn, genoptræning, smerter, stress eller andet?

Eller har du bare brug for at blive guidet i den rette retning i forhold til at få din egen praksis godt op at køre?

Så kan individuel undervisning og vejledning måske være noget for dig. Her tilpasser vi øvelserne fra gang til gang ud fra dine specielle hensyn eller ønsker hvor du kan plukke fra mine redskaber:

  • Yoga når det passer dig

  • Specialdesignet program til netop dine behov

  • Åndedrætsøvelser & yoga tilpasset din krop

  • Guidet meditation og afspænding

  • Individuel feedback med øvelser og opgaver mellem hver gang

Jeg arbejder på den måde, at vi gennem samtale får afkaret dine behov og ønsker til forløbet og fra gang til gang snakker om det der er sket siden sidst og dagens grundform.

Hver gang bliver tilpasset dig, lige der hvor du er i din krop og dit liv.

Jeg vil guide dig derhen du skal og give dig de øvelser, som kan hjælpe dig for at komme videre – om det er gennem krop, åndedræt, meditation eller måske ting du kan træne i din hverdag.

Send mig en kort beskrivelse af dine behov med et telefonnummer og hvornår det passer dig bedst at blive kontaktet – så ringer jeg dig op, så snart jeg kan komme til det  >>>

HVOR & HVORDAN?

Formen og længden af disse forløb aftales ved forløbstart, men som udgangspunkt vil minimum en gang om ugen (i hvert fald i opstart) være et godt udgangspunkt.

Jeg stiller lokale og alle redskaber til rådighed. Hvis du ønsker at jeg kommer ud til dig, vil der blive pålagt kørsel hvis du bor længere end 10 km. fra Gedved.

Sessionspris (1 ½ -2 timer): 750 kr.

Send mig en besked med dine kontaktoplysninger og evt ønsker, så vil jeg ringe tilbage til dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om dine behov.