Testimonials

Hvad har andre fået ud af et spirituelt vejledningsforløb?

Kan meget varmt anbefales! Birgitte er en fantastisk nærværende og empatisk healer og spirituel vejleder. ❤️
Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv! Tak for din professionelle og imødekommende tilgang Birgitte!

“Kære Birgitte, Tusind tak for dit hurtige svar. Jeg blev virkelig glad og rørt over dit svar. Du ramte så meget plet, at jeg fik helt gåsehud da jeg læste det.”

“Jeg er stadig lidt forundret over, hvor stor en vending, der er sket og hvor stabil min tilstand er.

Du har været med til at redde mig og jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed tilstrækkeligt.

Der findes ikke ord, der præcist nok kan beskrive, hvad det vil sige, at blive trukket tilbage til livet og glæde og mening, efter at have været i en tilstand af mørke, retningsløshed, angst og fortvivlelse. Det har gjort noget godt ved mit hjerte. Der er større rummelighed, mere lys og kærlighed end tidligere.

Og sådan er det nok altid, når man er heldig at få vendt et sammenbrud til et gennembrud: der kommer noget godt ud af det.

Nu har det rigtig godt, føler mig helt “normal” og er fuldstændig ved mine fulde fem”

Kære Birgitte

“Tusind tak for din hjælp. Jeg er dig dybt taknemlig. Jeg kan mærke at dette karma endelig er opløst.

Energikuglerne som jeg havde anbragt i alle mine chakra, top og rod punkter åbnede sig som blomster og energierne begyndte at flyde ud og fordele sig under healingen.

Det går fint, men jeg arbejder stadig med at bearbejde, alt det voldsomme jeg har været igennem i mit liv. Men hvis jeg kender mig selv ret, så går der ikke længe, så er jeg på vej videre. Det er først nu, at det går op for mig, at jeg har løst min livsopgave og det har jeg ikke klaret uden hjælp. Jeg så dybt taknemlig”

“Birgitte favner dig en i blanding af blødhed og imødekommenhed og samtidig udstråler hun en fasthed og en styrke som skaber tryghed for at hun ved hvad hun gør.

Energien bliver løftet og det som er klar til at lette tager afsted uden flere spørgsmål eller tvivl.

Birgittes kombination af healing og clairvoyance skaber et rum for sjælen og for at gamle mønstre  og gammel karma giver slip med lethed. Nye veje åbner sig og følelsen af at være mere tilstede, mere nærværende og levende forplanter sig på celleplan, så din krop, sjæl og sind samarbejder harmonisk.”

“Tusinde tusinde tak for din besvarelse! Wow tak.
Hvor er jeg glad for at jeg skrev til dig 🙂 Jeg føler at Du forstår mig…
Det giver utrolig meget mening med de ting du fik ind. Især med ny tids energi.. jeg har bare ikke vidst hvad jeg skulle forstå, før nu”

“Jeg er forbløffet hver gang over hvordan Birgitte rammer lige ind i noget essentielt, som taler præcist ind i den følelse eller tilstand jeg befinder mig i. Når jeg får en indsigt serveret kan jeg mærke det dybt inde i min sjæl. Og så flytter det noget i mig.” 

“Jeg er en mand på 50 år, og fik en lyst til at finde ud af hvorfor jeg fik kraftigere og oftere migræneanfald, og generelt mere ”uro” i kroppen.  

I løbet af to sessioner hos Birgitte føltes det, som nogle ”tråde” blev skilt ad og sat på plads, og en tydelig ”anderledes” fornemmelse begyndte at ske. Min migræne blev tydeligt formindsket over kort tid.

Der er nu gået lidt tid og forskellen er ret tydeligt. Efter healingerne, fik jeg noget feedback og gode råd fra Birgitte, som bestemt har hjulpet mig videre i forløbet og har haft en kraftig positiv indflydelse på min migræne…

Så herfra skal lyde en vigtig og bestemt varm anbefaling, som jeg tænkte ”det kan jo ikke skade at prøve”, og det er jeg glad for jeg gjorde.”

Healing, er det ikke bare noget hokus-pokus? Virker det?

Hvis man spørger mig, så kan jeg jo mærke, at det hjælper mig til at stresse af, slappe af og (gen)finde min indre ro.

Det er umådelig dejligt at få healing af Birgitte. Hendes hænder er bløde, varme og meget kærlige. De rører mig knapt nok, og alligevel er det som om de ”luller mig til ro” – både ydre og indre ro. Jeg kommer i en dyb og nærende afslappet tilstand, næsten som at svæve lige dér på grænsen mellem at sove og være vågen, og netop dér, tror jeg på, at noget healer og afstresser mit energisystem.”

“Tak for en fantastisk healing. Føler mig helt i ro og samtidig fuld af energi og virkelyst. Der er sket et kvantespring.

At jeg uden pres og uden tvivl kan give min krop lov til at følge med energien og forløse de spændinger og følelser der skal forløses.”