Tag en lørdag ud af kalenderen til at genoplade. Her vil vi afsætte TID til fordybelse, tid til ro og tid nok til at både hjerne og krop kan slippe enhver form for anspændthed.

Dette mini-retreat er et  tilbud til dig der gerne vil på retreat, men måske ikke lige pt. kan finde tiden. Måske du blot trænger til en time-out til et energi-boost inden ferien rammer for alvor, slippe hverdagens travlhed og lande blødt ind i sommeren.

Denne dag vil vi dedikere til præstationsfri væren og invitere både krop og sind ind i mere frihed og stilhed.

Dette gennem en kombination af øvelser der søger friheden gennem bevægelse (yogasomatics), åndedrættets naturlige tilstand, genopladning (Restorativ yoga) meditation (somatisk meditation) og afspænding.

Det hele foregår på dine egne præmisser. Her handler det ikke om at være dygtig til noget eller have erfaring.

Balance og personlig vækst, i både personlig og spirituel forstand, handler ikke om at lære noget nyt, men at styrke evnen til at slippe. Herigennem opnår vi ægte frihed. Det er det, vi vil invitere og udforske på dette mini-retreat.

Et dagsretreat er et godt alternativ til at skulle bruge tid og penge på rejser, indkvartering og forplejning. Det kan nemt passes ind i en travl hverdag og andre ferie-relaterede prioriteringer. Det er samtidig en god mulighed for at afprøve retrætens potentiale hvis man ikke tidligere har prøvet at fordybe sig længere tid af gangen før på denne måde.

Hvis vejret tillader vi også benytte os af det store og skønne parkområde udenfor, så medbring passende udstyr til dette.

Frokosten medbringer du selv og du sørger også selv for overnatning, hvis du ikke kan komme frem og tilbage samme dag.

Gerne planlæg, så du ikke skal så meget bagefter, men har mulighed for at blive i roen og mærke dagens praksis lande. Måske du bare har brug for hvile, gå en tur i naturen, meditere eller læse en inspirerende bog, så du kan fortsætte med en egen praksis i egne rammer, og her gå på opdagelse i, hvad der trænger til fornyelse og forandring for at du kan etablere en stærkere praksis – og dermed få mere balance i hverdagen.

PROGRAM

9.00 Praksis: Yoga somatics: Bevægelsesfrihed

12.00 – 13.00 Medbragt frokost / pause

13.00 – 14.30 Praksis: Fordybelse: Stilhed i bevægelse

14.30 – 15.30 Pause, integration, gåtur, egenpraksis

15.30 – 17.00 Praksis: Ro: Afspænding, genopbygning og somatisk meditation

“Jeg kom fuldstændigt ud af mit hoved og alle bekymringer forsvandt. Tak for en dejlig oplevelse og rum til bare at få lov til at give slip og tillade mig selv at være tilstede i helt mit eget tempo” (tidligere deltager)

Datoer:

Lørdag d. 29. juni kl. 09.00 – 17.00

Lørdag d. 21. september kl. 09.00 – 17.00

Pris: 599 kr. pr. workshop (6 timers undervisning)

Medbring: Egen frokost (ellers ligger SuperBrugsen lige ved siden af), drikkedunk, skrivegrej – evt. egen yogamåtte, lille pude, tæppe samt andet yogaudstyr hvis du har. Ellers kan du låne.

Kom gerne i god tid (10-15 min før for lige at finde og skabe dit rum)

Max deltagerantal: 10

Betaling sker sammen med tilmelding, som er bindende. Jeg refunderer ikke pengene, men du er velkommen til at give din plads til andre, skulle du blive forhindret. Du får selvfølgelig det hele retur hvis jeg må aflyse.

Læs mere om det praktiske og betaling her

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere