Æterisk nødhjælp

Den æteriske energi er vores livskraft og hænger sammen med vores sundhed og den måde vi passer på os selv. I sidste ende har den også en betydning for vores indstilling til livet.

Æterisk energi går også under andre navne såsom chi og prana og er tæt forbundet til vores chakra og vores åndedræt. Det er den energi der forbinder krop og bevidsthed.

Vi kan selv styrke vores æteriske energi ved at varetage kroppens naturlige behov (herunder spise sundt og få tilpas med søvn og hvile), hente næring fra naturen, meditation, sanselighed, yoga og andre former for bevidst bevægelse, motion, massage m.m.

Men en gang i mellem kan vi få brug for nødhjælp, når det æteriske har været under belastning – akut eller over længere tid. Det kan fx. være ved:

  • chok & traume (ulykker / dødsfald / sorg)
  • sygdom og sygdomsforløb
  • kroniske smerter
  • enhver form for operation (samt narkose og medicinering)
  • stress, angst & PTSD
  • eksamenspres

Det kan være enormt vigtigt at få hjælp i disse tilfælde, da et belastet nervesystem vil påvirke kroppens stressniveau i en negativ retning, som igen påvirker vores helbred og tærer på vores æteriske energi. I længden kan det skabe yderlige problemer i form af andre sygdomme samt svække vores generelle velbefindende hvis den ætriske ‘madpakke’ ikke bliver vedligeholdt.

Her kan healing være en god ‘nødhjælp’ i akutte situationer, hvor vi ikke har overskuddet eller mulighed for at heale os selv. En healing kan gå ind og hjælpe med at berolige nervesystemet og skabe en adgang til det parasympatiske nervesystem, som er den del af vores nervesystem der sørger for at kroppen kan hvile, fordøje, helbrede og genopbygge sig selv – samt hjælpe med at heale det traume eller belastning krop & sind har været udsat for.

Kort sagt – healing kan afhjælpe en fastfrysning eller forværring af stresstilstanden. Vi stresser ofte os selv ved at tænke dårligt om den situation vi befinder os i – hvilket skaber endnu mere grobund for at tilstanden kan tage længere tid om at forandre sig. En healing tillader kroppen at nyde et æterisk brusebad og optankning for at kunne vende tilbage til naturlig velvære.

En healing kombineret med feedback i form af clairvoyante budskaber kan også påpege årsagerne til stress/sygdom, som ofte rækker langt bagom de ydre omstændigheder – samt at give redskaber til hvad der er nødvendigt LIGE NU for at komme videre. Det kan være konkrete øvelser, ændring af vaner eller tankemønstre, justeringer i forhold til hverdagen eller arbejdet eller i forhold til sit eget ståsted i livet.

Men det kan også bare være at du lige netop kun har brug for den ro og energitilskud en healing kan give dig for at få kroppen på højkant igen.

Alle kan få brug for æterisk nødhjælp en gang i mellem

Æterisk energi findes i alt levende, og bedst billedeligt beskrevet som den vibration du henter fra en smuk forårsdag i skoven hvor alt bare pibler frem og vibrerer i alt sin saft og kraft.

Har du brug for en æterisk optankning eller kender nogen der har? Book en tid eller få en snak om dine muligheder

Min baggrund

‘Æterisk nødhjælp’ er en af mine særlige kompetencer. Jeg har selv mærket stress på egen krop og har evnen til hurtigt at kunne aflæse andre folks ‘stressbarometer’ og alle de små nuancer, som kan være med til at skabe overbelastning i det mentale og i kroppen som vi ikke nødvendigvis altid selv registrerer. Jeg tager en snak med din krop og din sjæl under healingen, som fortæller mig hvad hvad der er brug for. Det er ikke altid vores sind selv kan opfange dette, da det ofte har andre tanker om livet. Jeg vil gennem healingen tanke dig op, og facilitere din krop og sind at slippe det gamle, der binder energien i din krop.

Jeg har erfaring med at følge folk gennem længere forløb som har haft sygdom, karmiske benspænd eller stress inde på livet – og nogle har jeg fået lov til følge gennem deres dødsproces, hvilket har været en stor gave, som jeg er dybt taknemmelig for at have fået lov til til at være vidne til.