Min fortælling meget lig med mange andre jeg kender, der arbejder clairvoyant.

Clairvoyance er et potentiale alle er født med – og kan variere i grad ligesom alle andre talenter. Udfoldelse af talent er afhængig af den træning og opmærksomhed, det får gennem livet.

Jeg har altid kunne fornemme ting og sager omkring folk: fx. at se bagom de ting, som blev sagt og gjort. I mange år gjorde det mig bare forvirret, fordi jeg på sin vis troede, at det var mig der ikke forstod noget, når jeg fik fortalt noget andet end det, jeg sansede.

Jeg begyndte at arbejde bevidst med energi, healing og meditation da jeg var omkring 17 år. Når jeg healede mennesker eller de åbnede op til mig i samtale fik jeg ofte billeder på de bagomliggende strukturer af deres ‘problematikker’. Jeg kunne fx. ofte med en uhyggelig præcision beskrive en relation til fx. nære familiemedlemmer uden at kende dem, eller gamle ubearbejdede følelser, der sad i kroppen.

Nogen gange fik jeg nogle forudanelser om fremtidige hændelser. Andre gange en oplevelse af at kunne styre energien i en bestemt retning.

Jeg synes selv det var lidt for sært, så jeg brugte mange år på ikke at dyrke det, og holde det mest for mig selv. Hvad ville andre folk dog ikke ikke tænke?

Healing forblev noget jeg foretog mig på hobbybasis – og mest som en udveksling af ‘vennetjenester’. Men jeg kunne jo se, at der skete noget. At folk fik det bedre, og at jeg følte mig mere hjemme i mig selv når jeg arbejdede på denne måde.

Men det var egentlig først da jeg besluttede mig for at gøre noget aktivt ved det, at jeg for alvor kunne stå ved det jeg gjorde. Jeg tog en clairvoyance / healing uddannelse, som jeg afsluttede i foråret 2017 og slog det op, som en af mine professionelle services herefter.

Da jeg først accepterede mine talenter fik jeg også udfoldet et langt større potentiale. Jeg fik samtidig et ‘sprog’ for det jeg gjorde og en masse redskaber til at forstå hvad det var jeg gjorde, så forvirringen i mit ego kunne slappe af. Når man lærer at slå egoet fra, kan det strømme som det skal. At finde ud af, at det ikke er MIG som kan det her – men ved at lade healingsenergien strømme igennem mig og formidle budskabet giver det mening.   

Alle har hver sit talent og sit speciale. Mit er, at vise dig dit højeste potentiale.

Når jeg får et billede på hvad din sjæls kalden og mission er, ser jeg også hvad der står i vejen. Både karmisk og egomæssigt. Gennem healingen kan vi flytte på dette – endda rense gammel karma bort, som ikke længere er en del af din læring og klar til at slippe. Healing er en grunding hovedrengøring, afbalancering af chakra og energisystem og omstrukturering af følelseskroppen og tankemønstre.

Jeg får også budskaber om, hvad du kan gøre for at komme videre i din proces. Det kan være meditationspunkter, daglige fokuspunkter, praktiske tiltag eller ændringer i din hverdag (her bliver det lavpraktisk ift job, relationer og aktiviteter)

Nogle af de udfordringer jeg tidligere har hjulpet folk med er bl.a. angst og depression, stress, kronisk migræne, smerter i kroppen, graviditetsproblemer, anorexi og skizofreni.

Og så alt det, der blot handler om generel vejvisning i en afgørende periode af livet.

Ved at have kontakt til både himmel og jord kan alt mellem himmel og jord heales, hvis din sjæl er klar til det. 

Modtag mit nyhedsbrev