Yoga asanas er ikke en religion. Yoga asanas er ikke spirituelt. Yoga asanas er ikke terapi. (asana =stillinger/øvelser)
 
Men du kan møde det guddommelige gennem din krop. Du kan møde din sjæl gennem din krop. Du kan opleve fysiske og personlige terapeutiske sidegevinster ved at dyrke yoga.
 
Yoga er ikke helligt – men hellig være din krop.
 
Kroppen er nøglen til mange døre. Og du vælger selv om det er dit ego eller din sjæl der er nøglebæreren. Oplevelsen bliver derefter.
  • Nøgle#1: Min krop er en termostat, der afgører hvordan jeg oplever mit liv. Jeg kan selv skrue på den så det afstemmer mit energi og aktivitetsniveau og i hvor høj grad jeg føler mig i live. Mit sind er temperaturmåleren.
  • Nøgle#2: Sæt din krop fri. Yoga asanas frigører spændinger og gammel stress, bekymringer og følelser. Nydelse i krop skaber frihed i sind. Og omvendt.
  • Nøgle#3: Det spirituelle er ikke adskilt fra kroppen, tanker og lidelse. Det afgørende er, hvordan du forholder dig til det. Spiritualitet opleves gennem kroppen og groundes gennem dine skridt og handlinger.
  • Nøgle#4: Yoga handler ikke om dig eller mig. Ikke om hvad jeg kan eller ikke kan. Yoga er en vej ind i forbundethed og helhedssyn. Når jeg mærker mig selv tydligt – både min lidelse og min nydelse mærker jeg også dig. Vi kan sammen løfte denne verden ind i en højre bevidsthed ved at have omsorg og medfølelse for hinanden og kloden.
  • Nøgle#5,6,7..: ??? Din egen refleksion.
Men du behøver ikke lade andre bestemme hvad yoga er – find svaret for dig selv.
Det er yoga.
Måske.
 
#yogaequalslife 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.